INTELLIGENS VIDEOFAL MEGOLDÁSOK - VEZÉRLŐ, IRÁNYÍTÓ ÉS BIZTONSÁGI KÖZPONT SZÁMÁRA

Legmodernebb adatátviteli, rendszerintegrációs és vizuális technológiai megoldások

biztonsági központ

Legyen szó komplex gyártási folyamatot megvalósító vállalatokról, országrészeket lefedő közműszolgáltatókról, vagy akár a légi irányításról, kell egy hely, ahová összefutnak a szálak, ahonnan kézben tarthatóak az események. Egy hely ahol egy hatalmas videofalon minden információ megjeleníthető, bármibe bele lehet nagyítani, ahol belenézhetünk bármelyik biztonsági kamera képébe, stb. Ez a hely a vezérlő központ, vagy éppen a biztonsági központ. Legfontosabb alkotóeleme pedig a videofal aminek a kijelzője ergonómikusan illeszkedik a terem méretéhez, az operátorok számához és elhelyezkedéséhez, vezérlő rendszere pedig képes más rendszerekből származó információkat, adatokat, vagy kameraképeket élőben megjeleníteni, az általunk meghatározott struktúrában.

A digitalizáció számtalan előnyt hordoz a vezérlő vagy a biztonsági központ esetében

Minden információ egy helyen

Technológiai döntéseket sokszor nem lehet meghozni egyetlen gép, vagy rendszer visszajelzései alapján, mert az hatással van más rendszerekre is. Ezért fontos, hogy a különböző rendszerekből érkező információkat együtt tudjuk megjeleníteni a vezérlő vagy a biztonsági központ esetében.

Valósidejű megjelenítés

Mindig is szükséges volt különböző kimutatásokat, statisztikákat készíteni, hogy valós képet kaphassunk saját működésünkről, hatékonyságunkról. Egy központi vezérlőrendszer segítségével ezeket a fontos mérőszámokat nem csak utólagosan lehet kimutatni a management számára, hanem valósidőben kijelezhetőek a folyamatokban részt vevő kollégák számára is.

Ergonómikus kialakítás

A videofalak és egyéb kijelzők kialakításánál, elhelyezésénél az embert vesszük alapul. Arra törekszünk, hogy úgy jelenítsük meg az információkat, hogy azt a lehető legkönyebb legyen átlátni és megérteni.

Megbízhatóság

Videofal rendszereinket kizárólag ipari felhasználásra szánt, napi 24 órás üzemre tervezett, professzionális elemekből építjük föl, az üzembiztonságot mindíg szem elött tartva.

21. századi vezérlőt szeretne? - Így segítünk Önnek!

Ergonómiai szempontok figyelembevételével megtervezzük a vezérlő vagy biztonsági központ fizikai adottságainak megfelelő optimálisan elhelyezhető videofalat, valamint azokat a kapcsolatokat amelyek a más rendszerekkel való együttműködéshez szükségesek. A jóváhagyott tervek alapján megépítjük és fel is konfiguráljuk a rendszert, majd igény szerint az üzemeltetésben és a supportban is számíthat ránk.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

Hitvallásunk - vizuáltechnológiai megoldások az ipar számára a Quantegrától

Biztonsági központba, vezérlőkbe kizárólag professzionális eszközöket építünk be. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumok figyelembevételére, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Abban hiszünk, hogy mindenkinek tudunk egyedi megoldásokat szállítani, hogy nem létezik a megoldhatatlan szó és hogy emberi kapcsolatok mentén segíthetünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni.

Kérdésem van / profin felszerelt vezérlő, biztonsági központ az, amire szükségem van!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj az alábbi “telefonálok” gombra.

Biztonsági központ tervezés,kivitelezés,üzemeltetés,szerviz -Quantegra.hu