VIUZÁLIS TECHNOLÓGIÁK AZ IPAR SZÁMÁRA

Legmodernebb vizuális technológiai megoldások, videófalak, visszajelző rendszerek

Egy professzionális eszközökkel felszerelt hely, ahol összefutnak a szálak, a videofalon minden információ megjeleníthető, ahol belenézhetünk bármelyik rendszerünk / biztonsági kameránk képeibe. Ahol termelést és a döntéseket vizuális visszajelző rendszerek támogatják.

Vezérlő és irányító- és biztonsági központ előnyei

Minden információ egy helyen

Ergonómikus kialakítás

Valósidejű megjelenítés

Megbízhatóság

Termeléstámogató vizuális visszajelző rendszerek előnyei

Azonnali információt nyújt a managementnek

Azonnali információt nyújt a műszaki üzemeltetés számára

Elősegíti az ember - gép kommunikációt

Dolgozói motiváció eszköze

EZT NYÚJTJUK ÖNNEK

Legmodernebb vizuális technológiai megoldások, videófalak, visszajelző rendszerek

Arra tudunk vállalkozni, hogy a különböző informatikai rendszerekben, vagy más elektronikus formában (pl. RS-232, CAN-bus, GPIO, stb.) elérhető információt, könnyen értelmezhető vizuális tartalommá alakítsunk, és azt a célnak legjobban megfelelő kijelzőkön megjelenítsük.

Vezérlő rendszer, mely képes más rendszerekből származó információkat, adatokat, vagy kameraképeket megjeleníteni egy általunk meghatározott struktúrában.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

SZOLGÁLTATÁSOK

Az elektronikus formában elérhető információt, könnyen értelmezhető vizuális tartalommá alakítjuk. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumok kivitelezésére, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Rendszertervezés

Személyes helyszíni felérés után javaslatot teszünk a megoldásra (szükség esetén megvalósíthatósági demót biztosítunk). Ezt követően árajánlatot készítünk. Eszközök kereskedelmével, szállításával, az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával foglalkozunk.

Kivitelezés

Új vagy meglévő rendszerek továbbfejlesztése során kapcsolatot teremtünk azok gyártóival, és szabványos megoldásokon keresztül csatlakozunk azokhoz. Garanciát vállalunk a beszállított eszközökre és az elvégzett munkára. Bonyolultabb rendszereknél nem csak átadás van – oktatásban részesítjük az ügyfeleinket.

Tartalomkezelés

Különböző informatikai rendszerekben, vagy más elektronikus formában elérhető információt, könnyen értelmezhető vizuális tartalommá alakítjuk és azt a célnak legjobban megfelelő kijelzőkön megjelenítjük. Minden paramétert be tudunk állítani, megfelelő formátumokra konvertálni, biztosítani a megjelenítés támogatását.

Üzemeltetés

komplex rendszerek általában komoly informatikai, erősáramú, rádiófrekvenciás háttérrel rendelkeznek. Rendszereink távfelügyeletre adnak lehetőséget, így la kívánt módosításokat távoli eléréssel mi magunk végezzük. Mások által üzembe helyezett rendszereket is átvesszük üzemeltetésre, javaslatot tudunk tenni azok optimális működésére, bővítésére.

Kérdésem van / Irányítóközpontot / vizuális termeléstámogatást szeretnék

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj a telefonszámra!

Ipar - Quantegra