VIZUÁLIS TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK AZ OKTATÁSBAN

Legmodernebb vizuális technológiai megoldások, interaktív tábla, interaktív kijelző

A megbeszélések, prezentációk, oktatások résztvevőinek figyelmét lekötni legtöbbször embert próbáló feladat. Ehhez nyújt nagy segítséget a digitális tartalmak vizuális megjelenítése, de ha mindezt interaktív tábla vagy érintő felületű  monitor segítségével oldjuk meg, akkor még sokkal interaktívabbá és még hatékonyabbá tehetjük a közös munkát. interkatív táblaSegítünk Önnek kiválasztani a helység méretéhez legoptimálisabb kijelzőt és a munkájukat támogató interaktív megoldásokat. A közös munkának lényeges része, hogy a megjelenített tartalom egyszerűen és gyorsan megosztható legyen a résztvevőkkel, illetve hogy a résztvevők is ugyanúgy megtehessék ezt a saját mobileszközein vagy laptopjain levő fájlokkal. A gyors és zökkenőmentes csatlakozás alapfeltétele annak, hogy Ön és csapata a legjobb hatékonysággal végezhesse el feladatát. Ehhez nyújtunk Önnek segítséget. Nagy segítséget jelent, ha élünk a videokonferencia nyújtotta lehetőségekkel, így egyszerre akár több helyszínen tartózkodó munkatársakat, partnereket, ügyfeleket is bevonhatunk megbeszéléseinkbe, amivel időt és pénzt is megtakaríthatunk. Számos megoldás közül segítünk kiválasztani az Ön számára legjobb videokonferencia szolgáltatást, amit integrálunk a vállalati rendszerébe.

A digitalizáció számtalan előnyt hordoz az oktatásban, az interaktív tábla és kijelző előnyei

Érintő felületű interaktív tábla / monitor

Az érintő felületű interaktív tábla / LCD monitorok esetében nagyon fontos a kiváló minőség az egyszerű kezelhetőség és a külső számítógépek, tabletek vagy okostelefonok gyors csatlakoztathatósága. Az interaktív tábla / monitorok széles választéka lehetővé teszi, hogy a terem méretéhez megfelelő képátlójú képernyő kerüljön, ami tartalmazza a tábla szoftvereket, amelyek segítségével jegyzetelhetünk, a megjelenített bármilyen tartalomra (Office fájlok, fotók, videók, stb.) írhatunk, rajzolhatunk, részeket kiemelhetünk, akár egyidőben többen is. Mindezeket megoszthatjuk a résztvevőkkel, akik küldhetnek fájlokat, fotókat, amelyek megjeleníthetők az érintő felületű interaktív LCD monitoron.

Videókonferencia

Számos modern vállakozás rendszeresen használja a videokonferenciát arra, hogy találkozzanak földrajzilag távol levő kollégákkal és üzleti partnerekkel. Mivel számos megoldás kínálkozik e téren is, ezért fontos, hogy olyan videokonferencia szolgáltatást válasszon, ami igazodik az Ön üzleti igényeihez.

Képernyőmegosztás

Legyen az  professzionális monitor, érintő felületű interaktív tábla vagy képernyő vagy akár projektorral vetített képi megoldás, mindegyiknél fontos elvárás lehet a képernyő megosztás lehetősége, függetlenül attól, hogy milyen platformon futó külső PC, laptop, tablet vagy okos telefonról van szó. Ez a megoldás hatékony módja a csapatmunkának, ötletelésnek, együtt gondolkodásnak

Modern oktatótermet, interaktív táblát szeretne? - Így segítünk Önnek!

A mi közreműködésünkkel épített tárgyalókban, oktatótermekben számos monitor, interaktív tábla, érintőképernyő, projektor, tartalomlejátszó, vezérlőrendszer, informatikai eszköz működik. Cégünk nem pusztán ezek kereskedelmében, szállításában érdekelt, hanem az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával és üzemeltetésével foglalkozik.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

Hitvallásunk - oktatótermi vizuáltechnológiai megoldások a Quantegrától

Kivitelezett rendszereinkbe kizárólag professzionális eszközöket építünk be. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumok kivitelezésére, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Abban hiszünk, hogy mindenkinek tudunk egyedi megoldásokat szállítani, hogy nem létezik a megoldhatatlan szó és hogy emberi kapcsolatok mentén segíthetünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni.

Kérdésem van / profin felszerelt oktatótermet szeretnék!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj az alábbi “telefonálok” gombra.

interaktív tábla / kijelző válllati vagy oktatótermi környezetbe -Quantegra.hu