INTELLIGENS MÚZEUMI MEGOLDÁSOK

Legmodernebb vizuális technológiai megoldások - korlátlan interaktivitással

A mai közönség sokkal több ingert kap az őt körülvevő környezettől, és nem mindegy, hogy a mi tárlatunk, múzeumunk ilyen körülmények között képes-e beteljesíteni célját: azt, hogy a látogató agyában távozás után, mi minden marad abból, amit bemutattunk neki.intelligens múzeumi tárlatok  A sok élmény közül, amivel egy látogató találkozik a kirándulása, utazása során, el kell érjük, hogy a mi tárlatunk okozza neki a legmegmaradóbb élményt. Hiszen a kellemes elméken, vagy a megszerzett tudáson túl, mesélni fog róla ismerőseinek, barátainak; meg fogja osztani másokkal az élményeit – és ennél jobb reklám nem is létezik.A mai világban egy tárlat bemutatásánál kevésnek számít az, hogy pusztán a tárgyakat kihelyezzük és felcímkézzük őket. Ma már mindent körülvesznek okos eszközök, minden látogató kezében érkezik az okostelefonjával. Mindenki megszokta már hogy pusztán egy érintéssel tud interakcióba lépni az egész világgal – miért ne tenné ugyanezt a mi múzeumunkkal is? Vigye haza élményét ne csak emlékeivel, használja okosan a tárlatunkat és ossza meg a világgal hogy merre járt. Éppen ebben segítenek az intelligens múzeumi tárlatok.

``A múzeum pont annak szeretetéből és tiszteletéből jött létre, hogy a tudást minél szélesebb körbe sokszorosítsuk - nos - a digitális világ erre a legalkalmasabb``

A digitalizáció számtalan előnyt hordoz tárlatok bemutatásakor - intelligens múzeumi tárlatok előnyei

Védi a kiállított tárgyakat

Az üveg mögött lévő tárgy lehet túl nagy, túl kicsi, túl értékes, megközelíthetetlen. Egy interaktív képernyőn lehetőség nyílik még jobban megnézni a kiállított tárgyat, elforgatni, belenagyítani a képbe, miközben az eredeti tárgy nagyobb biztonságban helyezhető el, a látogatók nem bánva azt, hogy nem tudnak közelebb menni. Sőt, ha az eredeti tárgyat nem lehet a helyszínen kiállítani, virtuálisan még kihelyezhetjük, akár háromdimenziósan is!

Több információt ad a tárgyról

Azon túl, amit egy tárlatvezető a helyszínen szóban el tud mondani, vagy a címkére van írva, egy képernyő segítségével meg lehet jeleníteni sokkal, de sokkal több információt, szövegesen, magyarázó ábrákkal, térképekkel, videókkal, hangfelvételekkel. Sőt, mindezt akárhány nyelven is!

Több szinten képes bemutatni a tárgyat

Nem ugyanúgy kell bemutatni a tárgyat egy iskolai csoportnak, általános felnőtt turistáknak, vagy egy szakmabeli csapatnak. Központilag menedzselt tartalomkezeléssel ugyanahhoz a tárgyhoz több bonyolultsági szinten lehet felvinni a bemutatást elősegítő tartalmakat.

Múzeumpedagógiai tevékenységet nagyban elősegíti

A gyerekek mindent digitális eszközökkel kezelnek már, teljes kvízjátékokat, kihelyezett szakórákat szervezve a múzeumunk tematikájában nem csak az oktatást segíti elő, de a gyerekek az élményt hazavíve gyarapítják tudásukat, terjesztik az igét arról, amit láttak.

Visszacsatolást ad a látogatóktól

Lehetőség van arra hogy a látogatók miközben, vagy miután végigjárták a látványosságainkat, értékeljék azokat. Ez a nagyon fontos visszajelzés folyamatos segítséget tud nyújtani abban, hogy miben lehet továbbfejleszteni, bővíteni, még vonzóbbá tenni a kiállítást.

Intelligens múzeumi tárlatot szeretne? - Így segítünk Önnek!

A mi közreműködésünkkel épített intelligens múzeumi tárlatokban számos monitor, érintőképernyő, projektor, tartalomlejátszó, vezérlőrendszer, informatikai eszköz működik. Cégünk nem pusztán ezek kereskedelmében, szállításában érdekelt, hanem az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával és üzemeltetésével foglalkozik.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

Hitvallásunk - Intelligens tárlatok a Quantegrától

Kivitelezett tárlatainkban kizárólag professzionális eszközöket építünk be. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumok kivitelezésére, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Abban hiszünk, hogy mindenkinek tudunk egyedi megoldásokat szállítani és hogy emberi kapcsolatok mentén segíthetünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni.

Kérdésem van / Intelligens múzeumi tárlatot szeretnék!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj az alábbi “telefonálok” gombra.

Intelligens múzeumi tárlatok -vizuáltechnológiai megoldások- Quantegra.hu