INTELLIGENS VIZUÁLIS TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK A TERMELÉS TÁMOGATÁSBAN

Legmodernebb vizuális technológiai megoldások - Termeléstámogató visszajelző rendszerek - Ipari monitor

Hagyományosan nagyon sok emberi munkára, manuális adatfeldolgozásra volt szükség ahhoz, hogy egy gyártási folyamat eredményeit kiértékeljük. Ezért jellemzően egy komplex gyártási folyamatban csak némi késleltetéssel lehetett megmondani azt, hogy hogy is állunk pontosan. Azonban manapság már szinte minden információ valamilyen informatikai alapú rendszerben azonnal rendelkezésre áll. Ha sikerül ezeket az adatokat összegyűjtenünk, és valamilyen könnyen értelmezhető vizuális megjelenítést társítani hozzájuk – például ipari monitor segítéségével – akkor 3 jelentős ipari monitorterületen tudjuk hatékonyabbá tenni a gyártási folyamatot:

1. A managementnek nem múltbeli adatok és statisztikák alapján kell meghoznia üzleti döntéseket, hanem naprakész azonnali információk alapján tehetik meg ezt. Ráadásul azonnal szembesülhetnek döntéseik következményeivel is.

2. Az üzemeltetők szintén naprakész információkra támaszkodhatnak a különböző szakmai, technológiai döntések meghozatalakor. Könnyebben és jobban láthatják át a teljes termelési folyamatot, az esetleges hibákat, gyenge pontokat gyorsabban fel tudják ismerni, és hatékonyabban tudnak beavatkozni a termelés kívánt szinten tartása érdekében.

3. A termelésben résztvevő munkatársak mindig is kommunikáltak a gépekkel, hiszen értelmezni tudták a gépek különböző hang és fény jelzéseit. Ezt a kommunikációt emelhetjük sokkal magasabb szintre, ha komplex vizuális visszajelző rendszereket alkalmazunk, amelyek nem csak egy-egy különálló gép visszajelzéseit jelenítik meg az ipari monitor segítségével, hanem a teljes gyár, vagy akár a management visszajelzéseit is láthatóvá teszik. Ezen felül olyan információkat (pl. technológiai utasításokat) is megjeleníthetünk amire a kollégáknak szükségük van bizonyos munkafolyamatok elvégzéséhez.

``Mi volna, ha nem úgy tekintenénk egy gyárra mint számtalan különálló gép összességére, hanem úgy mint egyetlen hatalmas és igen komplex gépre``

A digitalizáció előnyei a termeléstámogatásban

Azonnali információ a managementnek

Mai világunkban egyetlen dolog biztos: ez pedig a változás. A vezetőknek ebben a folyamatosan változó környezetben kell napról napra olyan döntéseket hozniuk, amik biztosítják a cég stabilitását és fejlődését. Ehhez könnyen átlátható és naprakész információkra van szükségük. A naprakész információk viszont nem papíron hanem valamilyen elektronikus megjelenítőn jelennek meg.

Azonnali információ a műszakiaknak

A műszaki, szakmai döntéshozóknak, nem pusztán egy-egy gép vagy alrendszer információi alapján, hanem lehetőleg minden rendelkezésre álló információt figyelembe véve kell döntést hozniuk. Ráadásul adódhatnak olyan vészhelyzetek is amikor akár másodpercek alatt kell nagy horderejű döntéseket meghozniuk. Ezért elengedhetetlen, hogy minden információ azonnal és áttekinthető formában álljon rendelkezésükre.

Emberek és gépek együttműködése

A termelő munkatársak mindig is kommunikáltak a gépekkel, hiszen értelmezni tudták a különböző hang és fényjelzéseket, de mi volna, ha ezt a kommunikációt egy sokkal magasabb szintre emelnénk.

Dolgozói motiváció

Az emberek alapvetően szeretnének megfelelni a vezetői elvárásoknak. Ha sikerül pontosan megfogalmaznunk az elvárást és azt egy vizuális formában meg tudjuk jeleníteni, valamint azt is meg tudjuk jeleníteni, hogy az adott kolléga vagy csapat hol tart a teljesítésben, az motiválóan fog hatni.

LEAN - Just on time információ

A kollégák képzését nagymértékben megkönnyíti és felgyorsítja, ha egy-egy technológiai lépéshez szükséges információt pont akkor jelenítünk meg előttük, amikor a munkafolyamat során arra szükség van.

21. századi termeléstámogatásra, ipari monitorra van szüksége? - Így segítünk Önnek!

Arra tudunk vállalkozni, hogy a különböző informatikai rendszerekben, vagy más elektronikus formában (pl. RS-232, CAN-bus, GPIO, stb.) elérhető információt, könnyen értelmezhető vizuális tartalommá alakítsunk, és azt a célnak legjobban megfelelő kijelzőkön, ipari monitoron megjelenítsük.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

Vizuáltechnológiai megoldások, ipari monitorok a Quantegrától

Kivitelezett rendszereinkbe kizárólag professzionális eszközöket, ipari monitorokat építünk be. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumokra, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Abban hiszünk, hogy mindenkinek tudunk egyedi megoldásokat szállítani, hogy nem létezik a megoldhatatlan szó és hogy emberi kapcsolatok mentén segíthetünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni.

Kérdésem van / profin felszerelt vezérlőt / ipari monitort szeretnék!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj az alábbi “telefonálok” gombra.

Ipari monitor -termeléstámogató vizuális visszajelző rendszerek-Quantegra