VIZUÁLIS TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSAINK MÚZEUMOK SZÁMÁRA

Legmodernebb vizuális technológiai megoldások - korlátlan interaktivitással

Mai világunkban megszoktuk, hogy pusztán egy érintéssel tudunk interakcióba lépni az egész világgal – miért ne tehetnénk ugyanezt a múzeumban is? Használjuk – akár okos eszközzel – okosan a megtekintett tárlatot és osszuk meg a világgal hogy merre jártunk!

Az intelligens tárlatok előnyei

Védi a kiállított tárgyakat

Többszinten képes a tárgyakat bemutatni

Több információt ad a tárgyról

Múzeumpedagógiai tevékenységet elősegíti

Visszacsatolást ad a látogatóról

A tárlatvezető rendszerek előnyei

Nem kell gombokat nyomogatni

Tökéletes szinkronlejátszás

Felhő alapú tartalomszerkesztés

Visszacsatolást ad a látogatóról

INTELLIGENS MÚZEUMOT SZERETNE? - EZT NYÚJTJUK ÖNNEK

A mi közreműködésünkkel épített tárlatokban számos monitor, érintőképernyő, projektor, tartalomlejátszó, vezérlőrendszer, informatikai eszköz működik. Cégünk nem pusztán ezek kereskedelmében, szállításában érdekelt, hanem az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével,

rendszerbe integrálásával foglalkozik. Valamint emellett a rendszert üzemeltetjük és valamint folyamatosan karbantartjuk, az esetleges problémákat elhárítjuk.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

SZOLGÁLTATÁSOK

Kivitelezett tárlatainkban kizárólag professzionális eszközöket építünk be. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumok kivitelezésére, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Rendszertervezés

Személyes helyszíni felérés után javaslatot teszünk a megoldásra (szükség esetén megvalósíthatósági demót biztosítunk). Ezt követően árajánlatot készítünk. Eszközök kereskedelmével, szállításával, az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával foglalkozunk.

Kivitelezés

Új vagy meglévő rendszerek továbbfejlesztése során kapcsolatot teremtünk azok gyártóival, és szabványos megoldásokon keresztül csatlakozunk azokhoz. Garanciát vállalunk a beszállított eszközökre és az elvégzett munkára. Bonyolultabb rendszereknél nem csak átadás van – oktatásban részesítjük az ügyfeleinket.

Tartalomkezelés

Az ügyfél legnehezebb feladata a vizuális és interaktív rendszerek feltöltése tartalommal. Mi ebben is segítünk! Minden paramétert be tudunk állítani, megfelelő formátumokra konvertálni, a művészi alkotás részére pedig biztosítani azt a feltétlen szükséges támogatást, ami kell az ízléses megjelenítéshez.

Üzemeltetés

A komplex rendszerek általában komoly informatikai, erősáramú, rádiófrekvenciás háttérrel rendelkeznek. Rendszereink távfelügyeletre adnak lehetőséget, így la kívánt módosításokat távoli eléréssel mi magunk végezzük. Mások által üzembe helyezett rendszereket is átvesszük üzemeltetésre, javaslatot tudunk tenni azok optimális működésére, bővítésére.

Kérdésem van / Intelligens múzeumi tárlatot szeretnék!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj a telefonszámra!

Múzeum - Quantegra