VIUZÁLIS MEGOLDÁSAINK IRODÁK SZÁMÁRA

Legmodernebb interaktív vizuális megoldások, rendszerbe integrálva

Az irodai környezetben alkalmazható vizuális megoldások nagyban hozzájárulnak a munkatársak egymás közötti, valamint Parnereinkkel folytatott kommunikáció hatékonyságához, ami növeli az eredményességét.

Tárgyalótermi megoldások előnyei

interaktivitás

hatékonyabb kommunikáció munkatársakkal, partnerekkel

egyszerűség és gyors kapcsolat (BYOD)

Vizuáltechnológia előnyei közösségi terekben, recepción

digitális faliújság

munkatársak hatékony tájékoztatása

hatékonyabb csapatmunka

MEGOLDÁSAINK IRODÁK SZÁMÁRA - EZT NYÚJTJUK ÖNNEK

A mi közreműködésünkkel épített irodai környezetben alkalmazható vizuális megoldásokban számos monitor, érintőképernyő, projektor, tartalomlejátszó, vezérlőrendszer, informatikai eszköz működik. Cégünk nem pusztán ezek kereskedelmében, szállításában érdekelt, hanem az egyes munkahelyi környezetek helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével,

rendszerbe integrálásával is foglalkozik. Valamint emellett a rendszert üzemeltetjük és folyamatosan karbantartjuk, az esetleges problémákat elhárítjuk.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

SZOLGÁLTATÁSOK

Vizuális megoldásaink kivitelezése során kizárólag professzionális eszközöket építünk be. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumok kivitelezésére, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Rendszertervezés

Személyes helyszíni felérés után javaslatot teszünk a megoldásra (szükség esetén megvalósíthatósági demót biztosítunk). Ezt követően árajánlatot készítünk. Eszközök kereskedelmével, szállításával, az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával foglalkozunk.

Kivitelezés

Új vagy meglévő rendszerek továbbfejlesztése során kapcsolatot teremtünk azok gyártóival, és szabványos megoldásokon keresztül csatlakozunk azokhoz. Garanciát vállalunk a beszállított eszközökre és az elvégzett munkára. Bonyolultabb rendszereknél nem csak átadás van – oktatásban részesítjük az ügyfeleinket.

Tartalomkezelés

Az ügyfél legnehezebb feladata a vizuális és interaktív rendszerek feltöltése tartalommal. Mi ebben is segítünk! Minden paramétert be tudunk állítani, olyan megfelelő formátumokra konvertálni, ami kell az ízléses megjelenítéshez.

Üzemeltetés

A komplex rendszerek általában komoly informatikai, erősáramú, rádiófrekvenciás háttérrel rendelkeznek. Rendszereink távfelügyeletre adnak lehetőséget, így la kívánt módosításokat távoli eléréssel mi magunk végezzük. Mások által üzembe helyezett rendszereket is átvesszük üzemeltetésre, javaslatot tudunk tenni azok optimális működésére, bővítésére.

Kérdésem van / Irodai vizuáltechnikai berendezésekre van szükségem!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj a telefonszámra!

Iroda - Quantegra