SZOLGÁLTATÁSOK

Mindenkinek tudunk egyedi megoldásokat szállítani

Rendszertervezés

Minden esetben pontos információkat kérünk be a megrendelőinktől, és segítünk a döntés meghozatalához. Szeretünk a helyszínre kimenni, és személyesen megtapasztalni, megérteni azt, amit az ügyfél akar – csak így tudunk olyan megoldást nyújtani, amely mindenki számára 100%-os megelégedést nyújt. Ezek birtokában teszünk javaslatot a megoldásra, szükség esetén megvalósíthatósági demót/tesztlehetőséget is biztosítunk, azért, hogy garantálható legyen a projekt sikeressége. Mindezeket követően készülhetnek az árajánlatok. Cégünk nem pusztán eszközök kereskedelmében, szállításában érdekelt, hanem az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával és üzemeltetésével foglalkozik – minél egyedibb az igény, annál inkább szeretjük a kihívást!

Kivitelezés

Amit mi tervezünk meg, azt mi is szeretjük kivitelezni. Minden szükséges szakterületre vannak iparági megoldásaink, és minden esetben a legmegfelelőbbet választjuk ki annak érdekében, hogy a minőség 100%-os legyen. Meglévő rendszerek továbbfejlesztése során kapcsolatot teremtünk azok gyártóival, és csakis szabványos megoldásokon keresztül csatlakozunk azokhoz. Munkatársaink rendszeres továbbképzésben részesülnek, beszállító partnereink által engedélyezett szervizeszközökkel és megfelelő dokumentáció birtokában, kellő tapasztalattal végzik munkájukat. Így tudunk vállalni garanciát nem csak a beszállított eszközökre, hanem az elvégzett munkára is. Bonyolultabb rendszereknél nem csak átadás van – oktatásban részesítjük az ügyfeleinket, szükség esetén több szinten is.

Tartalomkezelés

Az ügyfél legnehezebb feladata a vizuális és interaktív rendszerek feltöltése tartalommal. Mi ebben is segítünk! Minden segítséget meg tudunk adni ehhez, egyrészt megvalósítunk egy jó kapcsolatot az ötletgazda (az ügyfél) és a művész között, aki megalkotja a legszebb, legstílusosabb tartalmat a rendszerekre. Merthogy nincs is annál csúnyább, mint amikor egy profi megjelenítő rendszeren torzan, vagy fekete csíkokkal jelenik meg a művészi szépséggel megalkotott kép. Másrészt minden paramétert be tudunk állítani, megfelelő formátumokra konvertálni, a művészi alkotás részére pedig biztosítani azt a feltétlen szükséges támogatást, ami kell az ízléses megjelenítéshez. Sőt, még ennél is több, ha konkrétan tartalomra is szükség van, még alkotásban is tudunk segíteni.

Üzemeltetés

Az ilyen komplex rendszerek általában komoly informatikai, erősáramú, rádiófrekvenciás háttérrel rendelkeznek. Az ügyfélnek nem szükséges saját állományában ilyen szakembereket alkalmazni a napi felügyelethez, ezeket a feladatokat mi elvégezzük. A telepített rendszereink az esetek többségében távfelügyeletre adnak lehetőséget, így legtöbbször a kívánt módosításokat, esetlegesen felmerülő hibák orvoslását távoli eléréssel tudjuk elvégezni. Nem csak az általunk telepített rendszerek üzemeltetését vállaljuk, a magukra hagyott, korábban mások által üzembe helyezett rendszereket is szívesen átvesszük üzemeltetésre, javaslatokat tudunk tenni azok optimális működésére, bővítésére. Mérnökeink komoly informatikai hálózat-üzemeltetési, nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Multimédiás jelátviteli rendszerek kiváló szakértői.

BESZÁLLÍTÓINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

VIZUÁLIS TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK AZ ÉLET VALAMENNYI TERÜLETÉN

Mai világunkban megszoktuk, hogy képernyőkön keresztül vagy pusztán egy érintéssel tudunk interakcióba lépni az egész világgal – miért ne tehetnénk ugyanezt a munkahelyünkön: irodánkban, vagy a termelésirányításban, bevásárlás közben vagy akár egy múzeumi látogatás során?

SZOLGÁLTATÁSOK - VIZUÁLTECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK - Quantegra