VIZUÁLIS TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK - OKOS TÁRGYALÓ, KONFERENCIA TERMEK

Legmodernebb vizuális technológiai megoldások - tárgyaló termekre szabva

A megbeszélések, prezentációk, oktatások résztvevőinek figyelmét lekötni legtöbbször embert próbáló feladat. Ehhez nyújt nagy segítséget az okos tárgyaló esetében is a digitális tartalmak vizuális megjelenítése, de ha mindezt egy érintő felületű  monitorral oldjuk meg, akkor még sokkal interaktívabbá és még hatékonyabbá tehetjük a közös munkát. Segítünk Önnek kiválasztani a helység méretéhez leg optimálisabb kijelzőt és a munkájukat támogató interaktív megoldásokat.

 

 

okos tárgyaló

A közös munkának lényeges része, hogy a megjelenített tartalom egyszerűen és gyorsan megosztható legyen a résztvevőkkel, illetve hogy a résztvevők is ugyanúgy megtehessék ezt a saját mobileszközein vagy laptopjain levő fájlokkal. A gyors és zökkenőmentes csatlakozás alapfeltétele annak, hogy Ön és csapata a legjobb hatékonysággal végezhesse el feladatát. Ehhez nyújtunk Önnek segítséget.

 

 

Nagy segítséget jelent, ha élünk a videokonferencia nyújtotta lehetőségekkel, így egyszerre akár több helyszínen tartózkodó munkatársakat, partnereket, ügyfeleket is bevonhatunk megbeszéléseinkbe, amivel időt és pénzt is megtakaríthatunk. Számos megoldás közül segítünk kiválasztani az Ön számára legjobb videokonferencia szolgáltatást, amit integrálunk a vállalati rendszerébe.

A digitalizáció számtalan előnyt hordoz a tárgyalótermi környezetben - okos tárgyaló

Érintő felületű interaktív monitor

Az érintő felületű interaktív LCD monitorok esetében nagyon fontos a kiváló minőség az egyszerű kezelhetőség és a külső számítógépek, tabletek vagy okostelefonok gyors csatlakoztathatósága. Az interaktív monitorok széles választéka lehetővé teszi, hogy a terem méretéhez megfelelő képátlójú képernyő kerüljön, ami tartalmazza a tábla szoftvereket, amelyek segítségével jegyzetelhetünk, a megjelenített bármilyen tartalomra (Office fájlok, fotók, videók, stb.) írhatunk, rajzolhatunk, részeket kiemelhetünk, akár egyidőben többen is. Mindezeket megoszthatjuk a résztvevőkkel, akik küldhetnek fájlokat, fotókat, amelyek megjeleíthetők az érintő felületű interaktív LCD monitoron.

Videókonferencia

Számos modern vállakozás rendszeresen használja a videokonferenciát arra, hogy találkozzanak földrajzilag távol levő kollégákkal és üzleti partnerekkel. Mivel számos megoldás kínálkozik e téren is, ezért fontos, hogy olyan videokonferencia szolgáltatást válasszon, ami igazodik az Ön üzleti igényeihez.

Képernyőmegosztás

Legyen az  professzionális monitor, érintő felülető interaktív képernyő vagy akár projektorral vetített képi megoldás, mindegyiknél fontos elvárás lehet a képernyő megosztás lehetősége, függetlenül attól, hogy milyen plattformon futó külső PC, laptop, tablet vagy okos telefonról van szó. Ez a megoldás hatékony módja a csapatmunkának, ötletelésnek, együtt gondolkodásnak

Modern tárgyalótermet szeretne? - Így segítünk Önnek!

A mi közreműködésünkkel épített tárgyalók, okos tárgyalók esetében számos monitor, érintőképernyő, projektor, tartalomlejátszó, vezérlőrendszer, informatikai eszköz kerül beépítésre. Cégünk nem pusztán ezek kereskedelmében, szállításában érdekelt, hanem az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával és üzemeltetésével foglalkozik.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

Hitvallásunk - tárgyalótermi vizuáltechnológiai megoldások a Quantegrától

Kivitelezett rendszereinkbe, okos tárgyalóinkba kizárólag professzionális eszközöket építünk be. Hangsúlyt fektetünk az egyedi specifikumok kivitelezésére, meglévő rendszerbe integrálhatóságára. Ha pedig a rendszer elkészült, nem hagyjuk magára ügyfeleinket, üzemeltetjük, karbantartjuk, szükség esetén bővítjük, javítjuk.

Abban hiszünk, hogy mindenkinek tudunk egyedi megoldásokat szállítani és hogy emberi kapcsolatok mentén segíthetünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni.

Kérdésem van / profin felszerelt okos tárgyaló termet szeretnék!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj az alábbi “telefonálok” gombra.

Okos tárgyaló, tárgyaló termek digitalizációja - Quantegra.hu