MÚZEUMI TÁRLATVEZETŐ RENDSZEREK

Korszerű tárlatvezetési rendszerek - világszínvonalú megoldásokkal

Cégünk képviseli a Magyarországon a Tonwelt Gmbh-t, mely világelső a múzeumi tárlatvezető rendszerek fejlesztésében. Minden lehetséges múzeumi vagy bemutatótermi tárlatokban ezekkel a rendszerekkel, ráadásul prémium minőségben és magas szintű megbízhatósággal. A klasszikus, számok bepötyögését igénylő “audioguide” funkció ma már elavultnak számít, az már teljesen alap, hogy a készülék magától tudja hogy a tárlat épp melyik pontján van, és ennek megfelelő tartalmat játssza le a látogatónak.

Persze nem csak hangot kap a fülére, hanem további magyarázó képet, sőt videót is képes mutatni a látogatónak. Szinte korlátlan mennyiségű nyelven, egy nyelven belül is több verzióban, a lejátszandó hangfelvételekkel tökéletes szinkronban. Sőt ha egy olyan helyre lép, ahol egy vizuális elemként egy hangos vetítés megy, akkor minden látogató a saját nyelvén hallja a vetítés hangját.

És persze az is alap, hogy a készüléken keresztül interakcióba lehet lépni a kiállítással, az pedig már csak hab a tortán, hogy minden egyes látogatás végeztekor csak gyűlik a statisztikai adat a tárlatunkról. Pontos képet kapunk arról, hogy a látogatók melyik attrakciónál mennyi időt töltött el, így máris tudni fogjuk, hol kell még csiszolni az élményen.

Akadálymentesített opciók állnak rendelkezésre, vannak braille jelzésekkel ellátott készülékeink, illetve rendelkezésre állnak indukciós hurkokkal ellátott modellek is.

``A múzeum pont annak szeretetéből és tiszteletéből jött létre, hogy a tudást minél szélesebb körbe sokszorosítsuk - nos - a digitális világ erre a legalkalmasabb``

Egy mai kornak megfelelő múzeumi tárlatvezető rendszer elképesztő benyomást kelt a látogatókban

Nem kell gombokat nyomogatni

Bár lehetőség van klasszikusan szám-alapú tartalomlejátszás indítására, a rendszerünk képes egy interaktív menü formájában is megjeleníteni az állomásokat, de ami a legjobb, hogy a készülék magától érzékelni tudja, hogy a látogató hol áll, és annak megfelelő tartalmat tudja elindítani. Ez egy meglehetősen pontosan működő technológia, infravörös, és/vagy rádiójelek segítségével történik a beltéri lokalizáció.

Tökéletes szinkronlejátszás

Akár úgy is be lehet állítani a rendszert, hogy a látogatócsoport összes tagjánál szinkronban történik a tartalmak lejátszásának indítása. Akár eltérő nyelveken! A tartalmak indítását ilyenkor egy tárlatvezető tudja végezni. Sőt, a tárlatvezető élőben meg is tud szólalni a látogatók fülén, a lejátszott tartalmak között!

Felhő alapú tartalomszerkesztés

Az eszközök tartalmának szerkesztését, és működésének programozását felhő alapú rendszerben lehet elvégezni. A tartalmak eljuttatása a tényleges eszközökre egy biztonságosan kialakított online – offline kapurendszeren keresztül zajlik, egyszerre egyidőben több eszközre. A működés során minden tartalom offline van tárolva magán az eszközön, hálózati bizonytalanságok nem tudnak előfordulni. Az eszköz csak töltés közben csatlakozik a felhőhöz.

Visszacsatolást ad a látogatóktól

Lehetőség van arra hogy a látogatók miközben, vagy miután végigjárták a látványosságainkat, értékeljék azokat. Ez a nagyon fontos visszajelzés folyamatos segítséget tud nyújtani abban, hogy miben lehet továbbfejleszteni, bővíteni, még vonzóbbá tenni a kiállítást. Az eszközök töltés közben felküldik a szerverre az utolsó töltés óta, a kiállításban használat közben begyűjtött adatokat.

Tonwelt múzeumi tárlatvezető rendszert szeretne? - Így segítünk Önnek!

A mi közreműködésünkkel telepített Tonwelt múzeumi tárlatvezető rendszerek szorosan integrálásra kerülnek a tárlatok egyéb interaktív elemeivel. Az egyes installációk helyi specifikumának kivitelezésével, tartalomkezelésével, rendszerbe integrálásával és üzemeltetésével foglalkozunk, a meglévő rendszerekhez tudunk illeszkedni annak érdekében, hogy minél egyedibb élményben részesülhessen a látogató.

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Professzionális kijelzőrendszerek, LCD kijelzők, videofalak, innovatív audiovizuális rendszerek,

CMS tartalomkezelő rendszerek valamint professzionális hangtechnikai

eszközök gyártói, forgalmazói

Kérdésem van / Múzeumi tárlatvezető rendszert szeretnék!

Írásban kérdezek

a lehetséges megoldásokról

A kötelező mezőket kérjük mindenképp kitölteni. A küldéstől számított 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

Kérem, fogadja el az adatkezelési szabályzatot:

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Inkább telefonon érdeklődöm

Telefonszámunk: +36 1 8088514

Mobiltelefonon nézed az oldalt? Híváshoz klikkelj az alábbi “telefonálok” gombra.

Múzeumi tárlatvezető rendszerek-vizuáltechnológiai megoldások-Quantegra